Talludsvägen 7E

Björknäs, Saltsjö-Boo

Välplanerad etta med stor uteplats sjönära i Björknäs

Välkommer till en lägenhet som trots sin mindre yta erbjuder en större lägenhets bekvämligheter. Här finns ett praktiskt kök i stilig design med utrustning från smeg, ett badrum som nyligen renoverats i samband med stambyte, samt ett rum med smart inbyggd förvaring och ett stort fönster som bjuder på mycket ljusinsläpp. När vi sedan vänder blicken utåt möts vi av ett underbart, insynsskyddat trädeck med inbyggda planteringslådor. Här kan man enkelt njuta av sol och grönska under sommarhalvåret.

Fakta

Utgångspris
1 295 000 kr
Månadsavgift

1 745 kr/mån

Rum

1 st

Boarea

19 m²

Våningsplan

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggnadsår

1960

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Övrigt

BJÖRKNÄS I populära idyllen Björknäs bor man i underbar natur endast 10-15 minuter från stan. Här bor man i lummiga, lugna, kvarter med direkt närhet till Skurusundet med mysig man i lummiga, lugna, kvarter med direkt närhet till Skurusundet med mysig strandpromenad och med båtmack där du kan köpa glass på sommaren. Det är också nära till Glasbrukssjön med badplats (skridskoåkning på vintern) och du kommer snabbt fram till Booleden som sträcker sig 15 km över vackra Saltsjö-Boo. Här finns gott om löparspår, promenadstigar eller skog att plocka blåbär. Åt andra hållet har du nära till Björknäs centrum med ICA, apotek, pizzeria, kemtvätt m.m I nyrenoverade Centralkonditoriet vid Värmdövägen erbjuds gott bröd och bakelser och en mysig cafédel. Intill Centralkondotoriet finns också en charmig blomsterhandel, Björknäs blommor. Från Centralplan går bussar kontinuerligt och det tar ca 15 min till Slussen med motorvägsbuss. Här bor man mitt i fin natur men man har nära till både Nackas breda serviceutbud som innerstans puls. Närmaste busshållplats ligger vid Centralplan och här passerar ett flertal busslinjer. Här behöver man inte titta på busstidtabellen - det är mycket bra turtäthet här! Bussen tar ca 18 minuter till Slussen. Med bil tar det endast 10-15 min till Stockholms innerstad, beroende på tid på dygnet. Förskolor & skolor: Flera förskolor finns i närområdet, Ängsbackens förskola (Ängsbacken 15-17) samt Kul förskola i Boo (Ängsbacken 9) ligger ett stankast från fastigheten och Björknäs förskola (Korsbergavägen 6).

Balkong och uteplats

Stor härlig terrass i markplan med vy mot natur i västerläge. Nyttjande och skötselansvar för innehavarna, marken ingår ej i upplåtelsen, utan ägs av föreningen.

Tv

Grundutbud ingår.

Bredband

Ja, levereras av Bredbandsbolaget, hastighet 100MB/sek, debiteras 147 kr/mån.

Ventilation

Självdrag.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 16/12 2020

Klass

D

Drift per år

Elförbrukning

3 000 kr

Övrigt

1 764 kr

Summa

4 764 kr

Övrigt avser bredband om 100 mb/sek. Försäkring tillkommer, elkostnaden uppskattad då lägenheten inte har nyttjats den sista tiden.

Övrigt om närområdet

VAD HÄNDER EFTER VISNINGEN Efter visningen tar fastighetsmäklaren personlig kontakt med de spekulanter som skrivit upp sig på intresselistan. Är du intresserad av denna bostad är det viktigt att du omgående kontaktar fastighetsmäklaren för att få löpande information gällande eventuell budgivning. BUDGIVNING På Bovida tillämpar vi öppen budgivning vilket innebär att du som budgivare löpande informeras under budgivningens gång via telefon, sms och/eller e-post. Den slutlige köparen har alltid rätt att i samband med att köpeavtalet tecknas erhålla en skriftlig budhistorik över angivna bud med budgivares namn, telefonnummer, tidpunkt för budet och belopp. Du som deltar i budgivningen accepterar därmed att ditt namn och telefonnummer presenteras i budhistoriken. Innan köpekontraktet har undertecknats av både köpare och säljare har inget bindande avtal träffats. Skulle en spekulant lämna ett bud efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet undertecknats är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren. Tänk på att säljaren alltid har fri prövningsrätt. LÅNELÖFTE En förutsättning för att kunna delta i en budgivning är att du har fått ett lånelöfte från banken. Vi har goda bankkontakter och hjälper givetvis till om du behöver lånelöfte eller en personlig skriftlig boendekostnadskalkyl. UNDERSÖKNINGSPLIKT/UPPLYSNINGSSKYLDIGHET Säljaren har en upplysningsskyldighet att tala om de fel och brister han känner till men är inte ansvarig för fel eller brister som du borde ha upptäckt eller har haft misstankar om före köpet. Köparen har en plikt att noga undersöka den egendom som skall köpas (gäller både fastighet eller bostadsrättslägenhet). Finns det symptom på fel såsom fuktfläckar, dålig lukt etc. får köparen en fördjupad undersökningsplikt.

Byggnad

Typ

Flerfamiljhus

Byggår

1960

Förening

Namn

Brf Gundersberg.

Organisationsnr

716419-7845.

Gatuadress

Talluddsvägen 7A.

Postnr

132 48.

Ort

Saltsjö-Boo.

Hemsida

www.svenskbrf.se/forening/saltsjo-boo/bjorknas/gundersberg.

Tillåter dubbelt ägande

Ej angiven.

Om föreningen

Här finns separat tvättstuga, torkrum, cykelförråd, barnvagnsrum, föreningslokal samt uteplats, terrass och ett trädgårdsrum.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Kabel-TV: Grundutbud ingår. Ja, levereras av Bredbandsbolaget, hastighet 100MB/sek, debiteras 147 kr/mån.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

36 st.

Hyresrätter

4 st.

Pantsättningsavgift

476 kr.

Överlåtelseavgift

1 190 kr. Betalas av Säljare.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder