Rendering extriört

Fiskarvägen 20

Herrvik, VÄRMDÖ

Nu säljer vi 2 minivillor på Fiskarvägen, välkomna att boka ni också!

I det attraktiva villaområdet Herrvik uppför det lokala och välrenommerade byggföretaget Allerskog & Krantz fyra parhus om 138 kvm per enhet och två minivillor om 48+12 kvm på två fastigheter som kommer att bilda Brf Fiskarvägen 19-20. Föreningens totala tomtareal är 4 447 kvm och husen byggs med genomgående hög standard. Smakfulla materialval såsom platsbyggt kök med Carrera marmor, vattenburen golvvärme via bergsvärmepump och genomgående enstavig ekparkett. Stor södervänd terrass som vetter mot naturen. Det byggs tre enheter på varje tomt i ett uppvuxet villaområde som kommer att smälta in på ett fint sätt i denna underbara skärgårdsmiljö. Herrvik är ett mycket trevligt och attraktivt område, här finns havet, stränder, badsjöar och stora naturområden inpå knuten. Närheten till bussar, förskolor och skola gör att det är ett eftertraktat permanentområde. Att ta sig med buss in till slussen tar ca 30 minuter, det är linje 432-434 som trafikerar den sträckan. Närmaste busshållplats heter Herrviks Gård och dit är det ca 400 meter. Vissa pendelparkerar vid t.ex. Grisslinge eller Mölnvik och då finns det ytterligare ett antal bussar att tillgå. Dit är det ca 5 km. I Mölnvik finns även ett stort köpcentrum där man finner det mesta. Närmaste förskola finns i Skeppsdalström eller vid Hagaberg. För de äldre barnen som ska till skolan är Vik den närmaste. Övriga skolor i närheten är Hemmesta och Ösbyskolan. Att ha båt är för många en stor tillgång och att förtöja den gör man lättast vid en plats vid båtklubben i nere i Herrviken, ca 800 meter. Se vidare på www.varmdoviksbatklubb.se. Områdets egna badplats heter Ålbadet och dit är det ungefär lika långt. Det finns även ett par badsjöar inom samfälligheten, Kroksjön och Korsmosjön. Tennisbanor finns inom området och att spela golf gör man närmast på Wermdö Golf & Country Club, ca 4 km.

Fakta

Utgångspris
2 495 000 kr
Månadsavgift

2 659 kr/mån

Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

48 m²

Biarea

12 m²

Våningsplan

Byggnadstyp

1-plan med loftdel och källardel

Byggnadsår

2021

Fastighetsmäklare

Profil

Michel Adeheimer

0707 99 29 99

michel.adeheimer@bovida.se

Planlösning

Minivillorna byggs källare med platta på mark med vattenburen golvvärme och källare murad av Leca Block Ytterväggar: Ytterväggar byggs av trästomme av 45X170 + 45x45 regelverk. Plywood och gips på insidan och lockläktpanel på utsidan, 22x95botten och 28x40 läkt. Väggarna isoleras med 215 mm Ekofiber. Yttertak: Traditionellt sadeltak med fackverkstakstolar, 22mm råspont, underlagspapp och betongtakpannor typ Benders Carisma Benderit. På minivillorna blir det parallelltak med 300mm Ekofiber. Mellanbjälklag: Träbjälklag av 45X220 konstruktionsvirke c/c 300-400mm för rejäl stadga. På bjälklaget läggs golvspån och ovanpå det läggs 1-stavsparkett av ek. Undertak: Byggs av glesbrädor och 2 lager gips. Fönster/fönsterdörrar: Treglasfönster med energiglas och argonfyllning. Innerdörrrar: Massiva i trä. Badrum: Porslin från Duravit och VVS armaturer från Tapwell Golv: Stora sandfärgade klinkerplattor 60x60 cm Vägg: Kakel. Kök: Snickeritillverkat, arkitektritat kök med målade luckor och stenbänkar av Carrera marmor. Maskiner från Huskvarna av god kvalitet. Uppvärmning: Elpanna i minivillorna. Golvvärme i alla rum utom loftet på minivillorna. Ventilation: FTX, till och frånluft ventilation. El: Spotlights i kök och badrum med LED teknik. Dimmers Utomhusbelysning, 2st armaturer per minivilla. Målning: Väggar och tak är av gipsskivor som spacklas och målas. Kulör Ammonite. Snickerier platsmålas Kök, garderober, innerdörrar och fönster fabriksmålas. Fasaden målas med Svart slamfärg.

Balkong, uteplats och bilplats

Träaltan på framsidan i härligt soligt läge.

Grusad bilplats tillhör lägenheten.

Bredband

Fiber indraget. Kostnad för tv/bredband/telefoni bedöms schablonmässigt till 600 kr per månad för de som önskar ansluta sig till fibernätet. Kostnaden kan bli högre eller lägre beroende på valt abonnemang.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft.

Drift per år

Uppvärmning

9 000 kr

Elförbrukning

8 040 kr

Summa

17 040 kr

De verkliga kostnaderna är beroende av en mängd faktorer såsom antal personer i hushållet och konsumtionsmönster och kan därför skilja sig från de uppskattade. Köpare uppmanas därför att själva göra sin egen energikalkyl. Det ankommer på bostadsrättsinnehavare att teckna hemförsäkring med tillägg för bostadsrätt (normalt 150–200 kr/mån). Kostnaden varierar beroende av hushållssammansättning och övrigt försäkringsbehov. Köpare uppmanas att själva kontakta sitt försäkringsbolag för en offert.

Byggnad

Typ

1-plan med loftdel och källardel

Byggår

2021


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder