Vardagsrum med utgång till uteplatsen

Bergmossevägen 22

Gustavsberg - Holmviksskogen, GUSTAVSBERG

Lägenhet i markplan med ogenerad uteplats

Med högt fritt läge ligger denna trivsamma lägenhet med en härlig ogenerad uteplats i väster. Det rymliga köket och badrummet är modernt renoverade i svart och vitt, genomgående nya golv och ljusa färger. Stort sovrum med garderobsvägg, möblerbar hall samt klädkammare. Praktiskt boende med närhet till härlig natur, service och goda busskommunikationer.

Fakta

Utgångspris
1 995 000 kr
Månadsavgift

4 451 kr/mån

Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

62 m²

Våningsplan

/ 4

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerfamiljhus

Byggnadsår

1991

Fastighetsmäklare

Profil

Jan Lundqvist

070 791 76 46

jan.lundqvist@bovida.se

Övrigt

OMRÅDET Holmviksskogen bebyggdes i början på 1990-talet och består av flerfamiljshus och radhus i bostadsrättsform. De sju punkthusen på Bergmossevägen ligger med högt ljust läge i utkanten av Gustavsberg. Förskolan Holmviksskogen ligger vid infarten till område och till Ösbyskolan med F-åk 9 är det inte mer än fem minuters promenad. Busskommunikationerna är mycket goda och buss 474 går med tio minuters mellanrum och tar dig till Slussen på drygt 25 min. Det finns härliga naturområden söder om Holmviksskogen med fina naturstigar runt Kvarnsjön med härliga klippbad. Åt andra hållet når man Ösby Träsk med insjöbad och även här finns fina strövområden. Det är promenadavstånd både till Mölnviks Köpcentrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, systembolag, gym mm. och till Gustavsbergs Centrum med service, banker, restauranger och Ekvallens idrottsplats med bandyplan, sporthall, ishall, badhus och tennishall. Det är heller inte långt till vackra Gustavsbergs hamn.

Planlösning

HALL: Entré till en stor möblerbar hall med garderob, avhängningsplats samt en stor klädkammare. SOVRUM: Rymligt sovrum med garderobsvägg med skjutdörrar. BADRUM: Snyggt renoverad badrum med vitt kakel och svart klinkergolv. Duschhörna med vikbara glasdörrar, tvättställ i kommod med belyst spegelskåp ovan, wc samt ett högskåp. KÖK: Rakt fram ligger köket med stor matplats och öppning in till vardagsrummet. Vita släta köksluckor, laminatbänkskiva med svart klinker ovan. Spishäll med fläkt, inbyggnadsugn och mikro, diskmaskin samt kyl/frys. VARDAGSRUM: I anslutning till köket ligger vardagsrummet med fondvägg och utgång till uteplatsen. Genomgående mörka laminatgolv och vita väggar i lägenheten.

Balkong, uteplats och bilplats

Stor träaltan med högt ogenerat och härlig kvällssol.

Det finns ca 120 P-platser i området. Separat kö för att erhålla plats, kostnad ca 195kr/mån.

Våning och hiss

En trappa ned från entréplan.

Tv

Kabel-tv anslutning finns tecknat hos ComHem för hela föreningen. Kontakta ComHem om du vill ha fler kanaler utöver grundutbudet. Även Bredbandsbolaget erbjuder möjlighet till telefoni och digital-tv via bredbandsuttaget.

Bredband

I varje lägenhet finns ett bredbandsuttag som är anslutet till Bredbandsbolaget via fiber. För att koppla upp sig tecknas ett individuellt lägenhetsabonnemang hos Bredbandsbolaget. Hastigheten är upp till 100 Mbit/s. Bredbandsbolaget erbjuder även möjlighet till telefoni och digital-tv via bredbandsuttaget.

Ventilation

Mekanisk frånluft.

Energideklaration

Utfört

Utförd

Klass

D

Drift per år

Elförbrukning

4 200 kr

Summa

4 200 kr

Byggnad

Typ

Flerfamiljhus

Byggår

1991

Övrig byggnader

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd på ca 8 m². Samtliga hus har tvättstugor och cykelrum, i hus nr 25 finns även grovtvättstuga. Det finns ett separat förråd för mopeder. Det finns en föreningslokal i området som boende i Bergmossen har möjlighet att hyra för 200 kr/dygn, där finns även en bastu och dusch. I samma byggnad finns också en övernattningslägenhet som medlemmarna i har möjlighet att hyra för 100 kr/dygn. En grillplats ligger utanför samlingslokalen som är till för alla boende i området.

Förening

Namn

Brf Bergmossen-HSB.

Organisationsnr

769619-6638.

Gatuadress

Bergmossevägen 20.

Postnr

134 43.

Ort

Gustavsberg.

Hemsida

www.bergmossen.se.

Kontaktperson

Göran Svanberg. Tel. 070 582 83 85.

Tillåter dubbelt ägande

Ej angiven.

Om föreningen

Föreningen äger fastigheten Ösby 1:208 som består av 7 st punkthus med en total bostadsarea av ca 11.917 m² fördelade på 143 lägenheter och lokalarea ca 180 m². Det finns tvättstuga i varje hus, en grovtvättstuga finns i hus nr 25. Det finns en föreningslokal i området som boende i Bergmossen har möjlighet att hyra med bastu och dusch samt en övernattningslägenhet som går att hyra. Varje hus har ett cykelrum med plats för cyklar och barnvagnar. Där får inga mopeder förvaras. De förvaras i "mopedförrådet" som finns intill rondellen. Det finns p-platser att hyra 195kr/mån, kö kan förekomma. En speciell grillplats utanför samlingslokalen som är till för alla boende i området finns. Mer information finns på föreningens hemsida www.bergmossen.se.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

143 st.

Pantsättningsavgift

710 kr.

Överlåtelseavgift

1 656 kr. Betalas av Säljare.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder