Mysigt studiohus

Grisslingevägen 13 G

Mörtnäs, Värmdö

Charmigt studiohus i attraktiva Mörtnäs

Med utmärkt läge i attraktiva Mörtnäs nära goda busskommunikationer, badplats och köpcentrum ligger detta moderna studiohus med sovloft om 21+5 kvm. Stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp, smart och effektiv planlösning, altan med ogenerat läge, separat förråd och parkeringsplats nära huset. Perfekt för den som söker ett mindre boende med villakänsla.

Fakta

Utgångspris
1 995 000 kr
Månadsavgift

1 847 kr/mån

Rum

1 st

Boarea

21 m²

Biarea

5 m²

Våningsplan

Hiss

Nej

Byggnadstyp

1-plan med loft

Byggnadsår

2018

Fastighetsmäklare

Profil

Jan Lundqvist

070 791 76 46

jan.lundqvist@bovida.se

Övrigt

OMRÅDET Brf Grisslingehöjden byggdes 2017 och består av fem parhus och fem minivillor som smälter väl in i det uppvuxna och populära villaområdet Mörtnäs. Här har man nära till både naturen och skärgårdens härliga bad och båtliv. Inom ett par minuters promenad ligger Mölnviks Köpcentrum som bjuder på ett rikt utbud av mataffärer, restauranger, butiker, gym, apotek, systembolag mm och Grisslinge Havsbad där de som bor i Mörtnäs har en egen privat badstrand med tillhörande parkering. Det är mycket goda busskommunikationer till Stockholm med direktbussar som går frekvent och tar ca 20 min från busshållplatsen Älgstigen alldeles i närheten. I området finns tre båtklubbar: Grisslinge Båtsällskap, Mörtnäs Båtklubb och Västervikens Båtklubb och för den golfintresserade är det heller inte långt till Wermdö Golf&Country Club.

Planlösning

Snyggt grått kök från Ballingslöv och grå laminat bänkskiva med kakel ovan. Vitvaror från Siemens i rostfritt, kyl/ frys, induktionshäll, ugn, fläkt och integrerad diskmaskin. Praktiskt skoskåp och två garderober vid entrén, ekparkett på golven och infällda spotlights i taket. Rymligt badrum med vita 40x25 cm kakelplattor och ljusgrått klinkergolv 30x30 cm. Wc, tvättställ i kommod med belyst spegel ovan, duschhörna med vikbara glasdörrar samt en kombinerad tvätt och torktumlare. Trappa upp till ett sovloft om ca 5 kvm samt ett teknikrum med värmepanna, v/v-beredare och mediacentral.

Balkong, uteplats och bilplats

Altan med ogenerat läge. Mark i anslutning till bostaden sköts och nyttjas av bostadsrättsinnehavaren.

En parkeringsplats tillhör lägenheten.

Bredband

Fastigheten har tillgång till fiber. Varje hushåll tecknar individuellt avtal.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft.

Drift per år

Elförbrukning

1 250 kr

Summa

1 250 kr

Elkostnaden är baserad på säljarens faktiska kostnader för uppvärmning och hushållsel.

Byggnad

Typ

1-plan med loft

Byggår

2018

Övrig byggnader

Separat förråd

Förening

Namn

Brf Grisslingehöjden 11.

Organisationsnr

769633-7158.

Tillåter dubbelt ägande

Ej angiven.

Om föreningen

Föreningen äger fastigheterna Mörtnäshöjden 1:795, 1:818, 1:197.1:918, 1:919. Föreningens totala boyta uppgår till 1 545 kvm plus 63 kvm biyta och består av 15 lägenheter (5 parhus och 5 minivillor), samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Organisationsform

Bostadsrättsförening.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Ej angiven.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

15 st.


Intresseanmälan


Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder